Ir a contenido general

Håndværker/Vedligeholdelsesmedarbejder til facility, 37 timer pr. uge, Aarhus

Århus, Jutlandia Central - Informaciones sobre la localización de la oferta Gestión de Patrimonio e Instalaciones Jornada completa

Descripción del trabajo

HVEM ER DU?

For at få succes i rollen som håndværker og vedligeholdelsesmedarbejder er det vigtigt, at du har øje for detaljen, er en naturlig selvstarter og løsningsorienteret. Du fanger lynhurtigt udbedringspotentialer med dit falkeblik, og du svinger med lethed malerpenslen, når du skal ”lappe” vægge eller karme. Du har hænderne godt skruet på, er ikke bange for et løft i ny og næ. Vigtigst af alt, så trives du med selvstændigt arbejde, hvor du selv sætter dagsorden for din dagligdag.
Ideelt, ser vi gerne, at du:
• Har erfaring som handyman/handywoman, tusindkunstner eller måske har en håndværksmæssig baggrund
• Har B kørekort
• Tager ansvar og har fornemmelse for, hvornår noget haster
• Omstillingsparat i opgaverne
• Kan begå dig mundtligt på dansk og engelsk

DINE ANSVARSOMRÅDER

Den daglige rutine kommer til at bestå i at have dagligt opsyn med områder, hvor der er stor kunde/ personaletrafik, og vedligeholde disse områder, så det altid fremstår flot og nyt. Derfor skal du også forvente, at der skal bruges en skuresvamp og klud ind imellem, da der kan være snavs, der er overset af rengøringen. Du vil blive involveret i opgaver, der kræver samarbejde på tværs af forskellige afdelinger, og til tider er opgaverne meget uforudsete, og vil kræve handling her og nu. Du kan regne med at dine mangeartede opgaver i forhold til vedligehold af varehuset – udvendigt og indvendigt, blandt andet bliver:
• Stålpleje af Elevatorer - rulletrapper-rullefortorvet
• Maleropgaver på både vægge og paneler
• Soignering af yderområder
• Efterspænde møbler i non-kommercielle områder
• Opsyn med firmabiler
• Skift af lyskilder
• Og mange, mange andre spændende opgaver

OM DETTE ARBEJDSOMRÅDE

Hos os bliver du en del af et lille velfungerende team, hvis opgaver det er at servicere varehuset. Hverdagen foregår i højt tempo, og vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger. Du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

Du er velkommen til at kontakte Facility Manager, Thomas Munk, på thomas.munk@ingka.ikea.com. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger via e-mail men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

ØVRIGE INFORMATIONER

'- Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
- Arbejdstiden vil primært være beliggende i dagstimerne mandag til fredag, men enkelte aften og weekendvagter kan forekomme
- Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
- Ønsket opstart pr. 1. februar 2021