Ir a contenido general

Teamleider Logistiek, IKEA Delft, full-time

Delft, Netherlands - Informaciones sobre la localización de la oferta Logística y Cadena de Suministro Jornada completa

Descripción del trabajo

Heb jij ervaring als manager, supervisor, leidinggevende of teamleider in logistiek, dan zijn wij op zoek naar jou! Als teamleider logistiek, bij IKEA noemen we dit Goodsflow, geef je leiding aan en ondersteun je een team van maximaal 20 collega’s. Je coördineert en optimaliseert het Goodsflow proces in de winkel. Daarmee zorg je voor de juiste beschikbaarheid van de producten voor de klant en een goede kwaliteit van het Goodsflow proces in de winkel, voor de laagst mogelijke kosten.

IKEA Delft is momenteel op zoek naar een teamleider logistiek. Binnen onze logistieke afdelingen werken verschillende teams op verschillende tijdstippen, we hebben een ochtend ploeg (werkzaam tussen 05:00 en 10:00) een avondploeg (werkzaam tussen 21:00 en 01:00) en een team dat wat meer overdag werkt. In een gesprek zullen we samen met jou kijken, welk team en welke werktijden het beste bij jou past. 

Wil je weten wat werken als teamleider bij IKEA Delft eigenlijk inhoudt? Bekijk de video waarin onze collega Amanda haar ervaring deelt: https://www.youtube.com/watch?v=OO2iTb5N4b8&ab_channel=MedewerkersIKEADelft

Ben je ook benieuwd naar het werk van onze logistieke collega's? Bekijk dan de video waarin onze collega Nikola haar ervaring deelt: https://www.youtube.com/watch?v=Lk8zj_OsAVU&ab_channel=MedewerkersIKEADelft

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan het Goodsflow team en je werkt actief aan de logistieke acties uit het business plan van de winkel, en implementeert deze in het Goodsflow proces (bijvoorbeeld acties t.b.v. het beperken van wachttijden, verminderen van kosten en het optimaliseren van de beschikbaarheid van onze producten) Daarnaast:

 • Ben je verantwoordelijk voor het positief beïnvloeden van de kwaliteit van de producten, de merchandising en de winkelervaring van klanten in de winkel. Dit doe je door te zorgen dat de artikelen op tijd, onbeschadigd en volgens merchandising principes gevuld worden;
 • Bied je ondersteuning bij het ontwikkelen van de vele talenten in het Goodsflow team om opvolging te garanderen;
 • Draag je de IKEA waarden uit en draagt bij aan een sterke IKEA cultuur die collega’s inspireert om verwachtingen te overtreffen in de winkel en specifiek in het Goodsflow team;
 • Zorg je dat het Goodsflow team werkt volgens interne IKEA voorschriften en lokale wetgeving met betrekking tot gezondheid, veiligheid en het milieu.
 • Garandeer je een efficiënte goederenstroom in de winkel door interne logistieke processen zo slim mogelijk te organiseren (bijvoorbeeld het lossen van vrachten, het bijvullen van verkooplocaties, het pakken van pallets uit onze interne buffer) en tevens samen te werken met de verkoopafdelingen om de lay-out van de winkel te verbeteren.

Wie ben jij?
Als teamleider kun je goed samenwerken, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheden delegeren en feedback geven. Je ziet mogelijkheden om de manier van werken te verbeteren en handelt hier naar. Verder beschik je over:

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring, zowel op operationeel als strategisch gebied
 • Werkervaring in een logistieke functie
 • Goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal

Voor de teamleider functie vragen we flexibiliteit in werkuren. De ochtendploeg start om 05:00, de avondploeg werkt tot 01:00. Als teamleider kun je tussen deze uren ingezet worden.

Wat kun je van IKEA Delft verwachten?
Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband
 • Extra toeslagen voor weekend- en avonduren én een 13e maand
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding
 • Pensioen regeling
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. Benieuwd naar ons team in Delft? Bekijk ons Instagram account: Werken bij IKEA Delft (@ikea_delft) • Instagram foto's en video's

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Als je door de eerste screening heen komt, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. Het wervingsproces bestaat uit twee gesprekken en een assessment.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of whatsappen)