Ir a contenido general

Medewerker Sales: Slaapkamers (fulltime)

Duiven, Güeldres - Informaciones sobre la localización de la oferta Ventas y Comercial Jornada completa

Descripción del trabajo

WIE JE BENT

Heb jij passie voor Retail? Ben jij een commercieel talent die zich verder wil ontwikkelen? Kan jij een spil zijn in een heel divers team? Krijg jij energie van een flinke uitdaging? Dan is deze baan wellicht echt wat voor jou!

Je gaat werken op de afdelingen Slaapkamers en Kinderland. Jij voelt je helemaal in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt. Luisteren, meedenken en advies geven kan je als geen ander.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden
-Je hebt commerciële ervaring, bij voorkeur in de Retail;
- Je bent handig met het aanleren van nieuwe computersystemen;
- Je stapt makkelijk op onze klanten af, bent ondernemend en resultaatgericht
-Je bent proactief en kan probleemoplossend denken en handelen:
- Je kan goed zelfstandig werken en hebt het vermogen makkelijk te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt daarbij de klant in focus;
- Je wordt flexibel ingedeeld (zowel overdag als 's avonds, zowel door de week als in het weekend). Je ontvangt 4 weken van tevoren je rooster.
-Je zou graag op termijn willen doorgroeien binnen IKEA!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker Slaapkamers word je de slaapexpert van IKEA. Daarnaast ga je onze klanten ook helpen bij het realiseren van hun droom garderobekast en de aanschaf van de inrichting voor hun babykamer.

Hoe je dag er uit kan zien: Je begint vandaag om 10 uur. Je start met het lezen van de overdracht waarin de bijzonderheden van de dag worden besproken. Je kijkt of er afspraken op de agenda staan voor de Planservice garderobekasten. Nog voor de klant jou ziet stap jij erop af en vraagt met een glimlach of de klant hulp nodig heeft. Tussen het helpen van de klanten door zorg je dat de afdeling netjes blijft en dat alle artikelen zijn voorzien van een prijskaartje. Als je met klanten aan tafel zit voor de planservice luister je vooral naar de wensen en realiseert hun droom-garderobekast, maar probeert door actieve bijverkoop en de juiste keuzes ook een goed resultaat voor IKEA te genereren. Het laatste uurtje werk je op de Kinderlandafdeling

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Duiven werken 460 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €10.89 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Kun je een voorbeeld noemen waaruit blijkt dat je probleemoplossend kan handelen?
- Wat is je grootste kracht?
- Hoe ga jij je steentje bijdragen aan de ultieme klantervaring?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!