Ir a contenido general

Competence & Development Teamleider: IKEA Customer Support Center Groningen

Groninga, Groninga - Informaciones sobre la localización de la oferta Analítica y Conocimiento del Negocio y Consumidor Jornada completa

Descripción del trabajo

WIE JE BENT

Heb jij ambitie om vorm te geven aan de verdere professionalisering van het IKEA Customer Support Center? Heb je een passie voor kwaliteit en opleiden in een contact center omgeving? Wie weet word jij onze nieuwe Competence & Development teamleider!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
• Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond in een relevante richting (Bedrijfskunde, -economie, Human Resources, Opleidingskunde,…)
• Je bent een inspirerende leider die een team richting geeft en daarnaast zelf ervaring heeft met het leiden van inspirerende sessies en het geven van trainingen.
• Je hebt leidinggevende ervaring.
• Je hebt ervaring met het vertalen van leerbehoeften naar inspirerende trainingen voor klantenservice medewerkers, coaches en teamleiders.
• Je hebt ervaring met kwaliteitsmanagement, bij voorkeur binnen een callcenter omgeving
• Je bent in staat om strategische doelen te vertalen naar kwaliteits– en trainingsbeleid.
• Kennis en/of certificering voor COPC of een vergelijkbare callcenter framework is een pré
• Ervaring met het leiden van trainingen die betrekking hebben op leiderschap en coaching is een pré
• Communicatie in het Engels is voor jou geen probleem.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als Competence & Development Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van Competence & Development experts. Samen met het team draag je direct bij aan de kwaliteit van onze (klanten)service. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de operatie, ten behoeve van de kwaliteit. Daarnaast ben je in staat om structuur aan te brengen in zowel (instroom) trainingen als het kwaliteitsbeleid. Als laatste zorg je ervoor dat de data en informatie uit trainingen en kwalitatieve metingen gebruikt worden voor performance verbetering. Hiervoor gebruik je verbetermethodes als LEAN of Six Sigma.

Hoe kan je dag er dan uitzien?
In de ochtend start je met openen van onze Power Bi Dashboards. Vanuit de resultaten op onze verschillende kanalen kijk je waar verbetermogelijkheden zijn. Deze analyses zet je uiteindelijk om in concrete leer- of coachbehoeftes en oplossingen voor collega’s en/of de klant. In de middag sluit je aan bij de nieuwe groep klantenservicemedewerkers: jij bent de coördinator/facilitator van de training en zorgt dat alles goed verloopt. Aan het einde van de dag kom je samen met je collega’s van jouw afdeling Knowledge & Insights. Jullie inzichten over onze dienstverlening zetten jullie om in concrete acties voor het Customer Support Center en de rest van IKEA.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Kijk op www.ikea.nl/werkenbij voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Voor IKEA Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Wij helpen onze klanten via verschillende kanalen zoals telefoon, chat en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Upload dan jouw CV en motivatiebrief! Geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende drie vragen:
• Wat spreekt je aan in deze vacature?
• Waaruit blijkt dat jij affiniteit hebt met verbeteren en vernieuwen?
• Hoe ga jij ervoor zorgen dat je jezelf optimaal blijft ontwikkelen binnen IKEA?

Wat verder belangrijk is
• Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.