Ir a contenido general

Unit People & Culture Generalist, IKEA Haparanda

Haparanda, Norbotnia - Informaciones sobre la localización de la oferta Recursos Humanos Jornada completa

Descripción del trabajo

VARFÖR VI KOMMER ATT GILLA DIG

Du motiveras av en passion för människor och har en stark tro på att alla individer vill och kan utvecklas, när människor växer – då växer IKEA. Du har förmåga att se vår verksamhet från olika perspektiv men har alltid våra människor, värderingar och IKEA standars i fokus. Därför är det viktigt att du som söker delar våra värderingar och har förmågan att inspirera och entusiasmerar andra genom att leda med ditt egna goda exempel och genom att coacha ledare på ett positivt sätt i deras arbete med andra människor.

I rollen som People & Culture Generalist behöver du vara självständig, målinriktad och bekväm med att fatta beslut, stora som små. Du har integritet, skapar lätt förtroende och kan leda svåra samtal. Du behöver vara strukturerad, noggrann och analytisk och du har en förmåga att kommunicera ut People processer pedagogiskt till andra.

Vi lever i en värld i ständig utveckling och förändring både inom och utanför organisationen. Du har förståelse för hur det påverkar människor och du är trygg i att leda i en sådan vardag. Därför har du förmågan att prioritera om när vardagen kräver detta och kan bevara en sund balans i ditt arbete.

För att vara aktuell till denna tjänst ser vi att du har relevant utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Det är meriterande om du erfarenhet av arbete inom HR alternativ ledarerfarenhet med påvisade goda resultat. Men det viktigaste av allt är att du delar våra värderingar. Har du sett dem? Följ länken för att ta reda på mer. Vilken av dem fyller dig mest med energi? https://www.ikea.com/se/sv/this-is-ikea/work-with-us/om-oss-pub5dbfbe01

EN DAG I DITT LIV MED OSS

På IKEA är vår strävan att bli ledande i livet hemma hos de många människorna. People & Culture Generalistens uppdrag är att bidra med sin kunskap till såväl chefer som medarbetare, för att vi tillsammans ska kunna utveckla vår affär genom våra människor.

I rollen har du därför ett nära samarbete med samtliga chefer i organisationen. Du kommer vara en del av ett team; din People & Culture manager och tre stycken People Planing specialister där ni tillsammans säkrar basen, kvalitét och relevans i alla våra People- processer likväl som att du har dina egna ansvarsområden som du driver för hela organisationen.

Vår People & Culture Generalist idag beskriver sin arbetsvardag;

Det finns egentligen ingen typisk ”vanlig dag” i rollen som P&C Generalist!

Jag har ett väldigt varierande jobb där jag får chansen att jobba både strategiskt och operativt; ena dagen kan jag sitta och utforma en utbildning, sommar-rekryteringsprocess eller planera för arbetsmiljöaktiviteter… för att nästa dag hålla i en workshop, ta fram statistik eller introducera praktikanter. Jag finns som ett stöd för varuhusets chefer i alla typer av personal- eller organisationsrelaterade ärenden och jag jobbar tätt tillsammans med P&C-teamet på varuhuset för att driva och utveckla people-frågor. Variationen i arbetsuppgifterna och trevliga kollegor skulle jag lyfta fram som det bästa med mitt jobb! //HannaVi vill lära känna dig och ditt ledarskap. Ta en stund för att fundera på dina framgångar som motgångar och dela dina lärdomar du kommer tillföra i detta uppdrag i din ansökan.

Rollen som People and Culture Generalist är en tillsvidaretjänst på heltid 38,25h/v med startdatum efter överenskommelse. Arbetstiderna ligger på dagtid kl 08-17 måndag till fredag. Helgarbete förekommer.

 Urvalet sker löpande och sista dagen för ansökan är den 25 oktober 2020. Vi ser framme mot att lära känna dig och berätta mer om uppdraget så ansökan så snart som möjligt. Vi kommer hålla intervjuer löpande under annonseringsperioden. Går du vidare kommer du som ett nästa steg i rekryteringsprocessen bli inbjuden till en videointervju. Håll därför utkik efter denna inbjudan i din mailkorg (även skräpkorgen).

FRÅGOR OCH SUPPORT

Har du frågor om uppdraget vänligen kontakta
People & Culture Manager Minttu Junes; minttu.junes@ingka.ikea.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta, 
Recruitment Specialist   Sara Byström Abony, sara.bystrom.abony@ingka.ikea.com  

Välkommen med din ansökan!