Ir a contenido general

Bijbaan HORECA (12 uur)

Heerlen, Limburgo - Informaciones sobre la localización de la oferta Food y Restaurante Jornada parcial

Descripción del trabajo

WIE JE BENT

Word jij enthousiast van afwisselend werk, teamwork, snelheid, help jij elke klant met een glimlach en ben jij flexibel inzetbaar in de avonden, weekenden en in de schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor FOOD en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je bent vrolijk en krijgt energie van werken in een hectische omgeving.
-Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.
-Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband
-Je bent op zoek naar een bijbaan voor een langere periode waarbij je wordt ingezet op doordeweekse avonden (vanaf 17 uur), weekenden en schoolvakanties.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Je werkt in deze rol bijvoorbeeld bij de kassa in het restaurant, schept eten op en overhandigt dit aan de klanten, maakt de gerechten klaar in de keuken, staat ook af en toe in de spoelkeuken, verkoopt typische Zweedse producten in de Swedish FOOD Market of je staat in de Bistro de beroemde hotdogs of ijsjes te verkopen. Een afwisselende bijbaan dus!

ONS TEAM BINNEN IKEA

IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met 450 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €10.89 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en jouw motivatiebrief !

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!