Ir a contenido general

Verkoopmedewerker keukens

Hengelo, Provincie Overijssel - Informaciones sobre la localización de la oferta Ventas y Comercial Jornada completa

Descripción del trabajo

WIE JE BENT

De juiste keuken verkopen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!

Wij bij IKEA zoeken echte toppers die het in zich hebben om de technische vaardigheden die komen kijken bij het maken van een 3D tekening van de keuken te combineren met een gezonde commerciële drive.

Een van de onderdelen van het selectieproces is het maken van een opdracht.

-Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 denk en werk niveau en werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving.
- Je hebt een commerciële instelling en bent een echte verkoper.
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden. Je voelt je er comfortabel bij om actief op een klant af te stappen.
- Je bent technisch ingesteld (je hebt affiniteit met het lezen en maken van keukentekeningen) en in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant; Je werkt secuur en bent goed met computersystemen; orders moeten zo snel mogelijk en foutloos afgerond kunnen worden.
- Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag er uit kan zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem (daar krijg je intern een opleiding voor!) maak jij een tekening in het keukenplanprogramma. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help je nog een laatste kant bij het uitzoeken van een kraan.


Bekijk de UPPVLOG van Kitty (medewerker sales keukens) onderaan deze pagina!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Hengelo combineren we onze Zweedse cultuur met een vleugje Twentse nuchterheid. Met 350 collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen. Dit doen we al sinds 2002!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;
- IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;
- Naast een goed salaris ontvang je interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand, personeelskorting en gratis gebruik van OV (woon-werk verkeer) of een reiskostenvergoeding.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

- Kun je een voorbeeld noemen waaruit blijkt dat je commercieel bent?
- Kun je toelichten wat je aanspreekt in deze vacature?
- Waarom past een baan waarbij je flexibel inzetbaar bent, goed bij je?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!