Ir a contenido general

IT Tekniker

Hultsfred, Kalmar - Informaciones sobre la localización de la oferta Informática y Soluciones Digitales Jornada completa

Descripción del trabajo

Company description

Har du en passion för att jobba med människor och organisation? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA?

Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!


Job description

Till vår lokala IT-grupp i Hultsfred söker vi en IT-tekniker som vill driva vår utveckling framåt. I rollen arbetar du både med strategiska frågor och daglig IT support. Du har ett stort ansvar för både globala och lokala digitala lösningar inom företaget och Tillsammans med ditt team prioriterar, leder och planerar ni det dagliga arbetet. Utifrån centrala riktlinjer kommer det även inkludera att initiera och driva projekt inom IT området samt underhålla och utveckla IT-infrastrukturen i vår industrimiljö som innefattar två högt automatiserade produktionsprocesser.

Tillsammans, Enkelhet och Ansvar är exempel på värderingar hos oss. Det innebär att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt imorgon. Du är noggrann, flexibel och ser lösningar istället för problem. Du och ditt team supporterar båda våra produktionsprocesser och jobbar dagligen med olika avdelningar vilket innebär att du behöver ha förmågan att bygga relationer och kommunicera med intressenter på olika nivåer samt vara bra på att planera, strukturera, prioritera och följa upp.


Qualification

Vi söker dig som har en längre erfarenhet som IT-tekniker eller nätverksstekniker, meriterande om det är i processindustri.
Du har en högskoleutbildning med IT-inriktning och goda kunskaper i routing/switching är ett krav.

Ciscoprodukter är en stor del av vår vardag vilket innebär att certifiering i detta är meriterande.

Samarbete med kollegor i vår internationella miljö gör att goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav.

Kontakta Magnus Nestor 0495-756010

Din ansökan skickar du senast den 31/10


More Information

Kontakta Magnus Nestor 0495-756010

Din ansökan skickar du till oss senast den 31/10