Ir a contenido general

Driftledare Tag-själv-lagret/ Recovery, IKEA Jönköping

Jönköping, Jönköping County - Informaciones sobre la localización de la oferta Liderazgo y Management Jornada completa

Descripción del trabajo

VEM ÄR DU

Nu söker vi ny driftledare till Tag själv lagret/Recovery!

Du har en tydlig målbild av att gå mot chef och ledare. Driftledare på TS/Recovery innebär att man är operationellt ansvarig.
Vi söker dig som verkligen bryr dig om kunder och kollegor – och som är beredd att prestera ditt allra bästa. Du är även en person som kommer med egna initiativ och vågar prova nya vägar!

Vi söker dig med god självinsikt och som aktivt både leder och driver Ikeas värderingar.
Du har ett öppet, rakt och ärligt sätt. Du är en person som vet, och är övertygad om, att målet nås genom att utveckla andra människor.
Det är naturligt för dig att leda genom att vara ett gott exempel. Självklart är du också en person som älskar enkelhet, och som ser utmaningen i att varje dag förenkla och effektivisera i både stort och smått.

Inom TS/Recovery är vi idag 1 shopkeeper, 2 driftledare och 12 medarbetare.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

En dag på TS/Recovery handlar om att vara förberedd för allt, att jobba proaktivt är A & O. Det kan när som helst ramla in ett stort säljstopp som kräver att vi kraftsamlar. eftersom vi jobbar med hela varuhuset är samarbeten och relationer superviktigt. En dag på TS, innebär att du ena stunden hjälper kunder med ett kök för att i nästa sekund förbereda morgonens inleveranser.

Vill man vara en del av husets lunga är detta jobbet för dig!

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

Det är vi som möter våra kunder – i våra butiker, online, i vår katalog med mera. Vi har kunskap om IKEAs produktsortiment, lokala marknader och kundbehov och vi hittar kontinuerligt nya sätt att möta våra kunder för att maximera försäljning och lönsamhet. Tillsammans med tusentals kollegor runt hela världen är vi ett team med stor mångfald som arbetar för den fortsatta globala framgången för IKEA-konceptet – ett koncept som hjälper miljontals kunder skapa en bättre vardag!

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Tjänsten vi söker är på heltid, tills vidare med tillträde omgående.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Erik Vallström, erik.vallstrom@ingka.ikea.com.

För övriga frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Rosengren, johan.rosengren3@ingka.ikea.com.

Sista ansökningsdag 7 maj, intervjuer sker löpande så sök redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!