Ir a contenido general

IKEA Örebro söker Teamleader till Bistro/Swedish Food Market (IKEA FOOD)

Örebro, Provincia de Örebro - Informaciones sobre la localización de la oferta Liderazgo y Management Jornada completa

Descripción del trabajo

VEM ÄR DU

Vi söker dig som brinner för ledarskap och nu är redo för en ny utmaning som ledare hos oss på IKEA. Du drivs av kundmötet, att utveckla vår affär och våra människor. Som Team Leader är du närvarande, inkluderande och coachande. Du skapar teamkänsla och får med ditt team mot samma mål genom att du själv är driven, flexibel och ständigt ser möjligheter, stora som små. Vidare trivs du med att arbeta såväl strategiskt som operativ och har förmåga att i en föränderlig miljö lyckas bibehålla både struktur och lugn.

Du har ett öga för kommersiella möjligheter samt en vilja till och förmåga att ständigt driva vår business framåt och nå ännu fler av de många människorna. Du inspireras av våra värderingar som också reflekterar ditt eget ledarskap och dina värderingar.

Vi ser att du som sökande kandidat gärna har tidigare erfarenhet av personalansvar och att leda ett team med medarbetare. Givetvis har du ett stort intresse för mat, heminredning och har alltid kunden i fokus. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande men inget krav för denna tjänst.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

•Du är ansvarig för den dagliga driften där du leder, prioriterar, fördelar och säkerställer att arbetet följer IKEA:s rutiner Denna tjänst är uppdelad med 50% arbete i driften och 50% administrativt arbete.
•Du är ansvarig för samtliga personalrelaterade samtal och ärenden för dina ca 10 stycken medarbetare
•Du supporterar, utmanar och coachar ditt team för att nå uppsatta mål och säkerställer att vi har de bästa förutsättningarna för att möta våra kunder och därigenom maximera vår försäljning
•Du trivs att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter då ingen dag är sig lik på IKEA Food
•Du samarbetar med dina kollegor både på din funktion och runt om i varuhuset för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Vi erbjuder ett vikariat på heltid. Startdatum i augusti t o m 2/1 – 2022, möjligheter till förlängning finns. Då vi vill vara tillgängliga för våra kunder varierar dina arbetstider och du kommer att arbeta både dagtid, kväll och var 3:e helg.
Intervjuer sker löpande.

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta: Linn Gustavsson på mail linn.gustavsson@ingka.ikea.com.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Johan Rosengren, Recruitment & Selection specialist på mail johan.rosengren3@ingka.ikea.com.

Välkommen med din ansökan !