Ir a contenido general

Stagiair(e) Graphic Communcation

Utrecht, Provincie Utrecht - Informaciones sobre la localización de la oferta Marketing y Comunicación Intern

Descripción del trabajo

WHO YOU ARE

Wil jij bijdragen aan een geweldige klantervaring bij IKEA Utrecht? Kom stagelopen bij Graphic Communication!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je volgt een relevante MBO- opleiding zoals Grafisch Lyceum, Nimeto of SintLucas;
• Je bent 3e of 4e jaars student;
• Je bent een energiek persoon die graag de handen uit de mouwen steekt;
• Je bent creatief, sociaal en flexibel; je vindt het leuk als je dag anders loopt dan je van tevoren had gedacht;
• Je bent een ochtendmens, want we beginnen rond 7:30 uur in de ochtend en je bent 4 of 5 dagen in de week beschikbaar;
• Je hebt kennis van Adobe pakket (InDesign, Illustrator)

WHAT YOU'LL BE DOING DAY TO DAY

Als stagiair(e) bij Graphic Communication maak je onderdeel uit van de afdeling Communication & Interior Design. Je werkt samen met alle afdelingen binnen de winkel om de klant een geweldige klantervaring te geven.

Je gaat voornamelijk aan de slag, binnen de bestaande IKEA huisstijl, met de opmaak, productie en implementatie van instore communicatie uitingen.

We hebben een eigen printproductieruimte waar je jouw opdrachten klaarmaakt voor implementatie in de winkel (denk aan groot formaat prints lamineren en uitsnijden, plakken van stickers, belettering pellen). Hierna zorg jij ervoor dat deze communicatie in de winkel wordt opgehangen. Dit kunnen posters zijn maar ook grote stickers van een paar meter of het plakken van belettering.

OUR TEAM WITHIN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij ons werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
• Waarom wil je graag stagelopen bij IKEA Utrecht?
• Hoe kun jij met jouw grafisch talent bijdragen aan een geweldige winkelervaring?

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft en hoe een dag op de werkvloer er uit kan zien kun je hier klikken: Wat is jouw UPPDRAG?

Wat verder belangrijk is
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure