Ir a contenido general

Bijbaan Verkoopmedewerker Market Hall

Zwolle, Provincie Overijssel - Informaciones sobre la localización de la oferta Ventas y Comercial Jornada parcial

Descripción del trabajo

WIE JE BENT

Bijbaan Verkoopmedewerker Markethall

Wat een glimlach al niet met een klant kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je bent minimaal 9 uur beschikbaar in de avonden en weekenden
-Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of retail omgeving.
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop.
-Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om op avonden (vanaf 17.00 uur), weekenden, feestdagen en vakanties te werken.
-Actief op een klant afstappen om deze van het beste advies te voorzien, is een natuurlijke drive van je.
-Je bent een echte aanpakker, op de momenten dat je geen klanten adviseert ben je bezig met het opruimen en netjes maken van de afdeling.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

In deze bijbaan zorg je er samen met je collega’s voor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun wensen op het gebied van woninginrichting waar te maken.

Je dag zou er zo uit kunnen zien: je start met het controleren van de voorraden; zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Daarna haal je de retouren op, die klanten hebben teruggebracht bij klantenservice en leg je deze terug in de winkel. Hoewel het erg druk is met het adviseren van de klanten, kan je ondertussen ook nog momenten vinden om jouw afdeling op te ruimen. Je wilt graag dat het voor je naar huis gaat er goed en netjes uitziet voor je collega's van de volgende dag. Na de pauze controleer je of alle producten een prijskaartje hebben en maak je de prijskaartjes die missen.

SAMEN ALS EEN TEAM

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Bij IKEA Zwolle werken meer dan 320 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Op doordeweekse dagen na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en geef aan waarom jij zo goed past bij deze functie.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!