Ir a contenido general

Horeca bijbaan

Zwolle, Provincie Overijssel - Informaciones sobre la localización de la oferta Food y Restaurante Jornada parcial

Descripción del trabajo

WIE JE BENT

IKEA Zwolle Horeca, een bijbaan van 9 tot 16 uur per week in de avonden en weekenden. Aan jou de keus hoeveel uur je wilt werken!

Bij IKEA Zwolle zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze Food afdeling. Met een restaurant, een personeelsrestaurant, de Bistro (bekend van de hotdogs) en de Swedish Food Market is geen een dag hetzelfde bij IKEA Food. Als Food medewerker werk je graag in teamverband, bezorg je onze bezoekers een fijn dagje uit en werk je in een voedselveilige werkomgeving. In ruil daarvoor ontvang je een goed salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent enthousiast, positief: stilzitten is voor jou geen optie
- Je bent op zoek naar afwisseling: eentonig werk is aan jou niet besteed
- Je hebt aandacht voor onze bezoekers en collega’s
- Je bent doordeweeks ’s avonds inzetbaar (vanaf 17.00 uur), in het weekend overdag en ’s avonds en in de vakanties wil je graag meer uren werken.
- Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Een rooster krijg je van ons vier weken vooruit. Zo weet je op tijd waar je aan toe bent en kun je je bijbaan bij IKEA Food goed combineren met je studie, stage en hobby’s. Je werkt drie dagen per week, waarbij je per week een ander rooster zal hebben. Zo werk je bijvoorbeeld dinsdagavond in de Bistro, sta je vrijdagavond achter het buffet om de maaltijden te serveren en werk je zaterdagmiddag in de spoelkeuken. De week daarna sta je op andere dagen weer op andere plekken ingepland.
Een bijkomend voordeel van het werken bij IKEA Food: door de openingstijden van de winkel ben je niet tot midden in de nacht aan het werk. Doordeweeks en op zaterdag ben je uiterlijk 22.00 uur klaar. Zo wordt werken in de horeca wel heel leuk!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

In ons IKEA restaurant kan je proeven dat IKEA uit Zweden komt. Hier worden vaak aankoopbeslissingen genomen, wat jouw werkplek ontzettend belangrijk maakt. De afdeling IKEA Food bestaat uit meerdere deelgebieden, namelijk het restaurant, de keuken, Swedish Food Market & Bistro. Mede door jouw werk wordt een bezoek aan IKEA voor de klant echt een dagje uit.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Op doordeweekse dagen na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en geef aan waarom jij zo goed past bij deze functie.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!