Ir a contenido general

Team Manager Keukenverkoop

Zwolle, Provincie Overijssel - Informaciones sobre la localización de la oferta Liderazgo y Management Jornada completa

Descripción del trabajo

Wie je bent

Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team staat als een huis. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
-Je hebt minimaal een relevante HBO opleiding afgerond.
-Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling.
-Je beschikt over leidinggevende ervaring binnen de retail.
-Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken
-Je haalt je energie uit het behalen van commerciele succesen
-Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 8 en 22 uur, ook in het weekend).

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In de rol van Team Manager Keukens kun jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt. Je houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: Je bent regelmatig op de werkvloer aanwezig om samen met je team de focuspunten van de dag te bespreken, te ervaren hoe processen op de afdeling verlopen en je team te coachen. Verder gedurende de dag verdiep je je in cijfers, klantenfeedback en activiteiten die gepland staan, overleg je met collega leidinggevenden van verschillende afdelingen hoe je de nieuwe range gaat implementeren of presenteren zodat het er inspirerend en commercieel uitziet voor onze bezoekers en voer je een sollicitatiegesprek met een potentieel nieuw talent voor de afdeling.

Bekijk de UPPVLOG van Kitty (medewerker sales keukens) onderaan deze pagina!

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.
IKEA Zwolle is de nieuwste winkel van Nederland! In bijna zes jaar tijd vernieuwen en verbeteren meer dan 320 medewerkers voortdurend onze manier van werken, met geweldige resultaten! Dit doen we samen, waarbij we onze klanten altijd scherp houden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Een fulltime contract met een prima salaris. Dit wordt aangevuld met o.a. een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen.
-Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input.
-Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) antwoord op de volgende 3 vragen:
-Op welke manier heb jij in het verleden commerciële successen behaald?
-Kun je aangeven waarom je verwacht dat IKEA en jij een goede match zijn?
-Beschrijf jouw manier van het managen van een team.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je solliciatie!